Alapértelmezett színséma Nagykontrasztú színséma


KERESÉS

Link küldés
.
Cikk nyomtatás
Link küldés
.
Cikk nyomtatás
Link küldés
.
Cikk nyomtatás

Copyright © 2003-2013. Commitment Zrt.

Link küldés
.
Cikk nyomtatás


libinform

Libinform


A közoktatási intézmények és a fenntartók igényei alapján hoztuk létre a Libinform könyvtári adminisztrációs rendszert. Könyvtári szakemberekből álló munkacsoportunk folyamatosan ellenőrizte a specifikáció megalkotása során, hogy a fejlesztendő program megfeleljen az elvárásoknak.

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium által kiírt könyvtári szoftverek akkreditációs pályázatán induló Libinformmal elértük, hogy a program a hivatalos előírásoknak is eleget tegyen. Így biztosítottuk, hogy az iskolai könyvtárak, a program segítségével a központi követelményeknek is maximálisan megfelelhetnek.

A rendszer hatékonyan segíti az iskolai könyvtárak munkáját mindennapi adminisztrációs feladataiban. A kölcsönzési modul teljes körűen nyilvántartja a kölcsönzéssel kapcsolatos összes adatot, figyelmeztet a késésekre, kívánságra felszólításokat küld. Segítségével bármikor elkészíthető az aktuális leltári nyilvántartás és statisztika, beleértve a KIR-STAT könyvtári adatokat tartalmazó táblázatát is. A program használatával az állomány gyarapításának tervezése és nyomon követése, valamint a bibliográfiai leírások átemelése országos és nemzetközi könyvtári adatbázisokból egyszerűen megoldható.

Link küldés
.
Cikk nyomtatás