Commitment Zrt. 1055 Budapest, Balassi Bálint u. 9-11., félemelet 4.
Tel.: 06-1-780-0753 Fax: 06-1-799-4390, e-mail: info@commitment.hu

ÁTLÁTHATÓ KÖZOKTATÁS - Sajtóközlemény

A Commitment Zrt. és a Szintézis Zrt. konzorciuma az Új Széchenyi Terv keretében európai uniós támogatást nyert el az Oktatási Adatcsere Központ elnevezésű projekt végrehajtására. A projekt támogatása a GOP-2011-1.1.1., Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása megnevezésű konstrukció keretében valósul meg az Universitas Győr kutatási partnerként történő bevonásával.

Szoftverfejlesztés

 
A Taninform Fenntartói modulját a program használata során felmerült fenntartói igények alapján fejlesztettük ki. Használatával a fenntartó naprakész, összesített adatokhoz juthat és listázhatja azokat. A program segíti a normatíva igénylést, könnyíti az intézmények és a fenntartó közötti kommunikációt. A Statisztikai modullal az intézmény egészét érintő átfogó statisztikák, kimutatások készíthetőek el. Az Alapfokú Művészetoktatási modul megfelel a képzési forma sajátosságaiból adódó igényeknek. Az Óvodai modul hasznos szolgáltatást nyújt az óvodai adminisztrációs munkák ellátásához. Az Étkeztetés modul funkcióival lehetőség nyílik a teljes körű étkeztetés adminisztrálására. A Szülői modul célja, hogy a szülőket is bevonja a felhasználók körébe. Segítségével a szülő friss információkhoz juthat gyermeke tanulmányi eredményeivel kapcsolatban.
A Taninform Magyarország piacvezető iskolai adminisztrációs rendszere. Az akkreditált szoftvert beszerző fenntartók több mint 70 százaléka a Taninformot választotta.
(c) Commitment Zrt., 2009 - Minden jog fenntartva.