Commitment Zrt. 1055 Budapest, Balassi Bálint u. 9-11., félemelet 4.
Tel.: 06-1-780-0753 Fax: 06-1-799-4390, e-mail: info@commitment.hu

ÁTLÁTHATÓ KÖZOKTATÁS - Sajtóközlemény

A Commitment Zrt. és a Szintézis Zrt. konzorciuma az Új Széchenyi Terv keretében európai uniós támogatást nyert el az Oktatási Adatcsere Központ elnevezésű projekt végrehajtására. A projekt támogatása a GOP-2011-1.1.1., Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása megnevezésű konstrukció keretében valósul meg az Universitas Győr kutatási partnerként történő bevonásával.

Szoftverfejlesztés

 
Iskolai adminisztrációs szoftver
 
A Commitment Zrt által kifejlesztett programrendszer révén oktatási adminisztrációval és adatfeldolgozással kapcsolatos szolgáltatást nyújtunk. Programunk, a Taninform révén - melyet az Oktatási és Kulturális Minisztérium akkreditált - az ország számos pontján nyújtunk támogatást önkormányzatok és közoktatási intézmények adminisztrációs feladatainak megoldásához.
 
A szoftver, óvodától iskoláig, minden típusú közoktatási intézmény számára alkalmazható. Megoldást kínál az eltérő adottságú közoktatási intézmények számára is. Eszköztakarékos, mivel a webalapú technológia miatt nem igényel külön telepítést, bármilyen internet kapcsolattal rendelkező számítógéppel használható.
(c) Commitment Zrt., 2009 - Minden jog fenntartva.