Alapértelmezett színséma Nagykontrasztú színséma


KERESÉS

Link küldés
.
Cikk nyomtatás
Link küldés
.
Cikk nyomtatás
Link küldés
.
Cikk nyomtatás

Copyright © 2003-2013. Commitment Zrt.

Link küldés
.
Cikk nyomtatás


Nívódíjas iskolák és intézmények


Több mint 300 pályázat közül választották ki a Tempus Közalapítvány által felkért szakértők azt a 13 projektet, amelyek 2014-ben Nemzetközi együttműködési kultúráért nívódíjat kaptak. A példaértékű és színvonalas együttműködések az Európai Unió Comenius-, Leonardo-, illetve Grundtvig-programjának támogatásával valósultak meg.

 

Az elismerésben olyan közoktatási, szakképzési és felnőttoktatással foglalkozó intézmények részesülhettek, amelyek európai együttműködések keretében, kiváló projektmenedzsment tevékenységet folytatva dolgoztak fel egy-egy témát, és az általuk elért eredmények a szervezeti kultúra egészére kiemelkedő hatással voltak.

A Nemzetközi együttműködési kultúráért nívódíjjal elismert projekteket bemutató kiadvány a következő linken érhető el: http://issuu.com/tka_konyvtar/docs/nivodij_2014

A Comenius-, Leonardo- és Grundtvig-programok 2014-től az új Erasmus+ programba olvadva folytatódnak, számos lehetőséget kínálva nemzetközi együttműködések és mobilitások megvalósításához a közoktatás, a szakképzés, a felnőttoktatás és a felsőoktatás területén egyaránt.

További információ a Tempus Közalapítvány honlapján: www.tka.huLink küldés
.
Cikk nyomtatás