Alapértelmezett színséma Nagykontrasztú színséma


KERESÉS

Link küldés
.
Cikk nyomtatás
Link küldés
.
Cikk nyomtatás
Link küldés
.
Cikk nyomtatás

Copyright © 2003-2013. Commitment Zrt.

Link küldés
.
Cikk nyomtatás


Géniusz Műhely – újszerű kiadvány pedagógusoknak


A 2010 óta megjelenő, több mint 30 kötetes Géniusz könyvsorozat kiadványai jól ismertek a tehetséggondozással foglalkozó szakemberek körében. Az idén útjára indított újszerű publikációs forma a „Géniusz Műhely” címet kapta.

 

A tervek szerint évente legalább hat alkalommal megjelenő időszaki kiadvány a tehetségüggyel kapcsolatos tudományos kutatások legfrissebb eredményeit és a Tehetségpontok gyakorlati tapasztalatait összegzi.

A „műhelytanulmányok, műhelydokumentumok” (az angolszász tudományos világban elterjedt „working paper”) műfaja a hazai tudományos világban is meghonosodóban van már más tudományterületeken, hasonló kiadványsorozatot működtet a Magyar Tudományos Akadémia például a közgazdaság-tudomány, a filozófia és a politikatudomány terén. A tehetséggel kapcsolatos kutatás, a pedagógia, az alkalmazott pszichológia szakterületén azonban újszerű ez a kezdeményezés.
A kiadvány a Tehetséghidak Program támogatásával korlátozott számban nyomtatásban is megjelenik, az eddig megjelent kiadványok elektronikus változatai pedig elérhetők a www.tehetseg.hu oldalon.Link küldés
.
Cikk nyomtatás