Commitment Zrt. 1055 Budapest, Balassi Bálint u. 9-11., félemelet 4.
Tel.: 06-1-780-0753 Fax: 06-1-799-4390, e-mail: info@commitment.hu

Tiszkinform portál

 

 

A Tiszkinform rendszer licenszelése az intézmény tanulói és pedagógus létszáma alapján történik.

 

Egy tanulói licensz díja tartalmazza az intézmény egy tanulójának hozzáférési jogát a Tiszkinform rendszerhez. A tanulói hozzáféréssel a tanuló megtekintheti az intézményben folyó szakmai képzések adatait, modultérkép és kompetencia modellezés segítségével eligazodhat a különböző szakmák, elágazások és ráépülések között. Lehetősége van megtekinteni a saját tanulmányi adatait, elvégzett modulokat, megszerzett kompetenciákat.

Egy pedagógus licensz díja tartalmazza az intézmény egy foglalkoztatottjának hozzáférési jogát a Tiszkinform rendszerhez. A pedagógus licensz a rendszer alábbi moduljaihoz biztosít hozzáférést:

 

Intézményi adatok modul

A modul tartalmazza többek között az intézményre, feladatellátási helyeire, munkarendjére, ingatlanaira és helyiségeire vonatkozó adatokat.

 

Tanulói adatok modul

A modulban rögzíthetők az intézmény saját, vagy külsős tanulóinak személyi adatai.

 

Dolgozók adatai modul

A modulban rögzíthetők az intézmény foglalkoztatottjainak személyi adatai.

 

Munkaügy modul

A modulban rögzíthetők az intézmény foglalkoztatottjainak munkaügyi adatai.

 

Számlázó modul

A modulban felvehetők az intézménnyel kapcsolatban álló szervezetek, cégek adatai. Lehetőség van számlák és bizonylatok rögzítésére, és ezek közvetlen nyomtatására.

 

Oktatásszervezés modul

A modul nyújt lehetőséget az intézmény osztályainak, tanulócsoportjainak felvitelére, tantárgyak, óratervek rögzítésére. Rendelkezik tantárgyfelosztás és órarend szerkesztővel.

Napló modul

A modul egy integrált elektronikus naplót, és hozzá kapcsolódó funkciókat tartalmaz.

 

TISZK modul

A modulban történik a TISZK speciális életének adminisztrációja. Itt található többek között

- a helyi tanterv elkészítésére szolgáló szakképzési programtervező (KKP és SZVK alapján),

- a TISZK-el kapcsolatban álló tagintézmények tantárgyfelosztásának és órarendjének összehangolását segítő oktatásszervezés varázsló,

- a tanulók megszerzett kompetenciáinak és moduljainak adminisztrálása, és fejlődésük nyomon követése,

- itt tarthatóak nyilván a tanulószerződések,

- a mérés-értékelés elvégzésére szolgáló szerkesztő és kiértékelő oldalak.

 

VIR modul

A Vezetői Információs Rendszer a vezetési döntéseket támogató kimutatások elkészítésének lehetőségével rendelkezik, melyek számtalan egyéni beállítás szerint képesek a felhasználó számára szükséges adatokat megjeleníteni.

 

SZAHO modul

A modul a szakképzési hozzájárulás teljes folyamatának adminisztrálására, és megkönnyítésére szolgál. Végigvezet a folyamat egymást követő részegységein, szerződések elkészítésére, pénzügyi kimutatások készítésére alkalmas.

 

Publikus interfész

A modul nyilvánosan elérhető bármely külső érdeklődő számára. Tájékozódhat belőle a Tiszkben folyó képzésekről, az általános modultérképben tetszőlegesen böngészhet a szakmacsoportok, szakmák, és azok moduljai között. Összehasonlíthat különböző szakmákat, modulok vagy kompetenciák alapján.

A publikus interfész nem licenszdíjas, tanulói és pedagógus licenszek megrendelése esetén ezen modulhoz ingyenes hozzáférést biztosítunk.

 

A Tiszkinform portál support szolgáltatásának licenszdíja intézményenként egy éves időtartamra szól. Call Centerünk munkanapokon 8-17 óráig tartó munkaidőben áll rendelkezésre, de e-mailes bejelentéseket a nap 24 órájában fogad.

Az ügyfélszolgálat 4 telefonvonallal rendelkezik, így biztosított, hogy mindig elérhető napi 9 órában.

 

(c) Commitment Zrt., 2009 - Minden jog fenntartva.